Caroni is een wereldspeler op het gebied van machines voor tuin en park. Het Italiaanse bedrijf combineert al meer dan een halve eeuw traditionele topkwaliteit met een sterk innovatievermogen. Dankzij de continue research en de prestatieverbeteringen is Caroni een modern merk dat wereldwijd bekend staat om de absolute duurzaamheid. De cirkelmaaiers, klepelmaaiers en grondfrezen van Caroni zijn dan ook een begrip in de markt.

Caroni grondfrees

Een perfecte bewerking om uw grond zaaiklaar te maken, vraagt om een hoogwaardige grondfrees. Een frees die vlijmscherp in uw perceel snijdt om alle plantresten te verkruimelen. Hier vindt u een breed assortiment grondfrezen. Van zwaar tot licht, klein tot groot en van handbediende freesmachines tot frezen voor aan uw tractor. Stuk voor stuk machines die zich hebben bewezen op elke denkbaar terrein. Van particuliere moestuinen tot in de professionele landbouw. De grondfrezen uit ons assortiment staan voor de hoogste kwaliteit, een duurzaam en vriendelijk ontwerp en een perfect en effectief freesresultaat. Met een brede range aan werkbreedte- en diepten.

Druk op de afbeelding voor alle type’s en prijzen

Caroni Cirkelmaaiers

Hier vind u een uitgebreid aanbod professionele cirkelmaaiers. In ons assortiment vindt u altijd de geschikte maaier voor bevestiging aan uw voertuig. Van twee- en vierwielige trekkers en quads tot uw UTV of 4×4. Zo hebben we altijd de juiste oplossing in huis voor uw terrein en toepassing. Van zwaar tot licht gebruik en van egale tot ruige ondergronden.

Druk op de afbeelding voor alle type’s en prijzen

Hier vind u een zeer divers assortiment klepelmaaiers van professionele kwaliteit. Deze zijn stuk voor stuk geschikt voor het probleemloos maaien van uw terrein. Van vlak tot ruig en van het maaien van hoog gras, onkruid en lage begroeiing tot zelfs dikke takken en andere voorwerpen. Met ons aanbod klepelmaaiers hebben we altijd de juiste oplossing voor uw twee- of vierwielige trekkers. Om de juiste oplossing voor uw situatie te selecteren, is het altijd goed om even contact op te nemen voor uw specifieke doel.

Druk op de afbeelding voor alle type’s en prijzen